Szünetmentes rendszer tervezés - kivitelezés

A vállalatok biztonságos és hatékony működése érdekében alapvető jelentősége van a rendszerek rendelkezésre állásának és megbízhatóságának. A szünetmentes tápellátás az IT-infrastruktúrában és az ipari területeken kiemelt jelentőséggel bír; egy megfelelően kialakított rendszer biztonságot nyújt a hardverkárok, az adatvesztések, valamint az üzemszünetek ellen, amelyek áramkimaradások, feszültséglökések vagy hasonló zavarok következtében jönnek létre. Annak érdekében, hogy ne alakulhasson ki krízis helyzet cégünk az adott feladatra a még megfelelő teljesítményű, de feleslegesen nem túlméretezett berendezéseket ajánlja. Egy túlméretezett berendezés többlet veszteséget termelne, ami olyan elkerülhető többlet kiadással járna, melynek költségeitől szeretnénk ügyfeleinket megóvni.

Az elektromos berendezéseink a táphálózat felé (visszafelé) környezetbarát módon működnek, felharmonikusakkal meddő, árammal nem terhelik a hálózatot, nem zavarják a többi fogyasztót és nem okoznak felesleges veszteséget az elektromos hálózaton.

A berendezéseink kialakítása olyan, hogy a hozzájuk kapcsolódó egyéb egységek, például akkumulátorok is tovább működőképesek maradjanak ezáltal a cserék közti időtartam megnő ezért a ritkább csere miatt a környezet terhelése kevesebb.

Igény esetén akkumulátornélküli mechanikus energiatárolóval ellátott szünetmentes áramellátó berendezést is szállítunk.

Elméleti szinten foglalkozik a műszaki egyetem szakembereivel közösen a redundáns rendszerek megbízhatóságával és rendelkezésre állásával. A nemzetközi trendeknek megfelelően ellenőrző számításokat is végeztek és bizonyították a rendszerek rendelkezésre állásának javulását a javítási idő csökkentése esetén, és az így kialakított rendszerek előnyös tulajdonságait a megbízhatóság (MTBF érték) előtérbe helyezésével tervezett rendszerekkel szemben.