Nagyfeszültségű projektek

Az ELWA Kft. - külföldi szakmai kapcsolatai révén – egy egészen speciális, high-tech szakterületen, a 120 kV-os kábelezés témakörében kezdte meg tevékenységét. Legelső nagy munkája az egykori Powergen Csepeli Erőmű belső, 120 kV-os kábelezése volt.

Tudásbázisunk, kompetenciánk az azóta eltelt időszakban jelentősen gyarapodott, és sok kapcsolódó, határterületi ismerettel is bővült. Munkatársaink gyakorlata, a rendelkezésre álló szakismeret és a vevői igények kielégítése iránt támasztott személyes elkötelezettségünk a legnagyobb hajtóerők munkánk során.

A szabadvezeték építés kivételével vállalunk minden nagyfeszültségű villamos kivitelezési munkát a 120 kV-os kábelezéstől kezdve az alállomás építésig. Kábelezési feladatokat egészen 245 kV feszültségszintig végzünk. A kivitelezést kulcsrakészen is vállaljuk, a tervezéstől és engedélyeztetéstől egészen az utógondozási feladatokig, mindenre részterületre kiterjedően.

Munkánk során a legnagyobb hatékonyság elvét követjük, amely az Önök számára is számos előnnyel kecsegtet. Időt, pénzt, termeléskiesést és rengeteg felesleges stresszt takaríthatnak meg, ha cégünkkel kooperálnak. Ezt alátámasztandó, szíves figyelmükbe ajánljuk referenciamunkáinkat.